Hok'Ee,


My Gravity Of Love


Al sinds die eerste foto dat ik van jou zag toen je nog in dat Spaanse asiel zat had ik een eindeloos verlangen naar jou. Jij was doodsbang van alles en iedereen. Niemand zag jou, want wat moeten ze met een dier waar ze niets mee kunnen. Ik had net Vigo in huis gehaald, dus ik kon jou er onmogelijk bijnemen. De situatie was toen nog helemaal anders en de komst van Vigo had al  voor heel wat extra spanningen gezorgd. Maar je ging niet uit men gedachten. Bijna 2jaar lang keek ik elke dag naar jouw foto en keek ik of iemand je had opgemerkt, iemand jou een kans had gegeven. Ik hoopte het elke dag voor je, maar stiekem bleef ik ook hopen dat je bij me kwam en dat beloofde ik je, op een dag!


Die dag kwam, een kerstcadeau aan mezelf in 2011. Het was een vreselijk jaar geweest, veel verlies geleden. De ware aard van zogenaamde vrienden leren kennen. En ik wou dat helse jaar met jouw komst afsluiten. Na al die tijd was het bijna zover. Ging ik een hond uit men dromen ontmoeten, 14dagen, langer moest ik niet meer wachten. Eindelijk!


Vanaf onze eerste moment samen, tja hoorden we bij elkaar. Trots liepen we naast elkaar. Jij bloeide elke dag een beetje meer open en ik, ik kwam weer wat tot leven dankzij jou. Niemand kon begrijpen dat ik je zo lief kon hebben vanaf die eerste moment. Niets kon evenaren aan die gevoelens dat ik voor jou had. Die liefde en genegenheid dat ik koesterde. Jij was echt de kern van men bestaan vanaf die eerste moment. Ja, tuurlijk hou ik zielsveel van al men dieren, maar zoals ik jou liefheb, in elke vezel van men lichaam ben jij vanaf die eerste seconde gerkopen.

Ik kan me geen leven zonder jou voorstellen. 


Terwijl ik dit schrijf lig je naast me, ziek en ik voel ergens dat het onze laatste momenten zijn. De website waar ik nu enkele dagen mee bezig ben, zou nooit bestaan hebben als me overkwam wat nu aan het gebeuren is. Jij die stilletjes van me weg aan het gaan bent. Ik waak over je, koester je, en heb tranen de hele dag door. Het vreet aan me en ik weet met mezelf geen blijf, want wat als je straks weg bent, hoe moet ik verder...


Alles was perfect aan jou, alleen wat me nu te wachten staat, was fout.


You came along,You pulled me up when I was down
The way you made me feel just took me by surprise
You took my hand, You stole my heart, You fed the fire
When you moved with me, You gave me back my life

My Gravity Of Life